BVM Vpoxy PA-SR-004 Bekijk groter

BVM 9575

BVSR04

Nieuw product

BVM Vpoxy PA-SR-004

Meer details

5 Items

23,02 €

Meer informatie

BVM Vpoxy `Plus BVM#9575

De BVM Vpoxy is als de Aeropoxy een hoogwaardige twee componenten Epoxy lijm maar dan transparant uit de grote luchtvaart en is de sterkste lijm in zijn soort en heeft een zeer hoge aanhechting op andere materialen .

Het is zeer goed te bebruiken om houten spanten in een epoxy of polyester romp te lijmen ,aan plastic , aluminium en staal.

Het is thixotropic , wat wil zeggen het blijft op zijn plaats waar het is aangebracht , loopt niet weg , zoals ander epoxy lijmen wel doen.

Het is iets minder thixotropic dab Aeropoxy waardoor deze lijm nog beter indringt op andere materialen en een nog beter hechting geeft.

Het is een slow cure lijm , dus een langere bewerkings tijd , hard langzaam uit , transparant van kleur en na uit harding goed te schuren.

Voor de cartridges zijn spuit mondfjes te koop die de twee componente goed mengen en dan de lijm op de juiste plaats aanbrengt. BVM #9572 of BVM#9568B

  • Aeropoxy is white, Vpoxy is clear
  • Aeropoxy is totally thixotropic - i.e. it will not run or sag. Vpoxy is slightly less thixotropic - thus it may penetrate some materials better.
  • Aeropoxy initial setup time is about 3 hours at 75°F. Vpoxy initial setup time is about 1 hour at 75°F.
  • Technical data on the strength properties of both glues render them about the same.
  • Aeropoxy and/or Vpoxy are Aerospace grade adhesives and the strongest epoxy based glues available to the modeler.

BVM has been using this Aerospace grade glue for about a year to glue sub assemblies on our Ultra Bandit and F-100's. 
We are offering it for the general market by popular demand from our Ultra and F-100 customers that like what they received.
It requires a 2:1 plunger if you already have an Aeropoxy dispenser gun.