FBJets/Feibao MB-339

FBMB39

Nieuw product

Fei Boa ARF MB-339 2,4 mtr

Schaal RC jet model voor 125- 160 Newton Turbines

Meer details

2 Items

4 775,00 €

Meer informatie

Fei Boa ARF MB-339 2,4 mtr

De Aermacchi is een Italiaanse lichte aanvals jager en een trainer voor de gevorderde jet piloot ,het kan lichte bommen en raketten mee nemen.

Het vliegtuig is bekent geworden door het Italiaanse aerobatic team Frecce Tricolori die door heel Europa vliegshow geeft.

Voor meer info zie  http://en.wikipedia.org/wiki/Aermacchi_MB-339

Orthographic projection of the Aermacchi MB-339A
 
De schaal is 1:4,5

Het model is vervaardigd van epoxy, Airex -Carbon gelamineed met glasmat versterkt ,triplex ,balsa, harthout , is buiten de mal gespoten en heeft kevlar tanks ,is zeer gedaileerd en leverbaar in diverse kleuren schema's

Het is een ARF plus model wat wil zeggen de radio , turbine , brandstof en pneumatisch systeem dient nog ingebouwd te worden en het model is na inregelen klaar om te vliegen.

Technische Data :

Lengte       : 2431 mm

Spanwijdte : 2400 mm

Turbine      : 12 - 16 kg stuwkracht

Radio         : 8 kanaals minimaal 8 servo's

Accessoires:
Landing gear
Scale cockpit/interieur
Speedbrake
Gear doors, cilinders, hinges
Tail pipe
RTF finisch

MB-339 combo de luxe, dit is de MB-339 inclusief alle Fei Bao accessoires voor dit model zoals:Landing gestel met wielen en remmern , Straalpijp, Wieldeuren met werkcilinders,Speed brake,Schaal cockpit interieur en RTF (dwz.Landing gestel wieldeuren en speed brake met werkcilnders reeds geinstalleerd)

 € 4775,00 in de kleur code 01 en 08

Boven genoemde prijzen zijn richt prijzen , door dollar koers  en vervoers kosten die voordurend in beweging zijn kan de actuele prijs veranderd zijn , bel of mail voor de juiste prijs 

Meer prijs voor een kleurenprijs naar eigen wenst € 100,00